Acupunctuur Mijdrecht

Ik ben Samgis Zandi en als acupuncturist help ik mensen vanuit mijn praktijken in Uithoorn en Mijdrecht. Als aanvulling op de reguliere geneeskunde is Acupunctuur Mijdrecht inzetbaar voor de meest uiteenlopende klachten van lichamelijke en geestelijke aard. Bij acupunctuur wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gebruikt om jou van je klachten te bevrijden. Bij klachten is er sprake van een blokkade. Je lichaam heeft energie nodig om zonder problemen te kunnen functioneren. Als er een verstoring in je lichaam zit, levert dit een blokkade op en dat is de oorzaak van jouw klachten.

Bij welke klachten kan acupunctuur helpen?

De mogelijkheden van acupunctuur gaan verder dan de klachten die ik hieronder vermeld. Deze lijst is bedoeld om je een idee te geven van de verscheidenheid aan klachten, waarmee mensen zich bij mij melden. Veelgehoorde klachten waarbij acupunctuur Mijdrecht kan helpen, zijn:

 • hoofdpijn en migraine
 • pijnklachten, zoals: rugpijn, nekpijn en chronische pijn
 • blessures (RSI, tennisarm en andere sportblessures)
 • ontstekingen (van voorhoofdsholte, bijholte en ontsteking bij gewrichten)
 • maag- en darmklachten (maagzuur, buikkrampen, verstoppingen, prikkelbaar darmsyndroom)
 • vermoeidheid
 • hielspoor
 • huidklachten (acne)
 • jeuk en hooikoorts
 • gordelroos
 • astma en hoesten
 • stress en depressie
 • overgangsklachten en menstruele klachten
 • zwangerschapsklachten
 • ondersteuning bij afvallen
 • reumatische aandoeningen
 • stoppen met roken

Neem gerust contact op met acupunctuur Mijdrecht, als je andere klachten hebt dan hier staan vermeld. Vaak is er meer mogelijk dan je in eerste instantie zou denken. Ik help je graag!

De eerste afspraak bij Acupunctuur Mijdrecht

Als je voor het eerst bij mij komt, maken we uitgebreid kennis met elkaar en plannen we het intakegesprek in. Het intakegesprek gebruik ik om jouw klachten goed in kaart te brengen. Ik zal je dan veel vragen stellen. Alle informatie die jij mij geeft, kan ik gebruiken om te bepalen hoe ik de behandeling acupunctuur het beste kan inzetten. Onderdeel van dit intakegesprek is het voelen van je polsen en het bekijken van je tong. Dit geeft mij een goed beeld van jouw gesteldheid en het probleemgebied. Ik ga je dan precies vertellen wat ik met acupunctuur Mijdrecht voor jou kan betekenen. Ik maak een inschatting van het aantal behandelingen dat ik denk nodig te hebben om jouw leven weer onbezorgd te laten zijn.

Acupunctuurnaalden voel je bijna niet

Maak je niet ongerust over de eerste behandeling. De meeste cliƫnten die bij mij komen voor een behandeling acupunctuur geven aan dat het plaatsen van de dunne naaldjes heel erg meevalt. Deze natuurlijke behandelvorm geeft dus geen pijn, maar wel snel resultaat. Hoewel je snel zult merken dat er iets aan het veranderen is, zijn er in de meeste gevallen wel meerdere behandelingen nodig om jou echt van je klachten af te helpen. Met acupunctuurbehandelingen heb je geen last van bijwerkingen en maak je gebruik van de kracht van je lichaam om weer in balans te komen. Je algehele weerstand en energieniveau verbeteren, waardoor klachten in de toekomst minder snel ontstaan.

Acupunctuur Mijdrecht is aangesloten bij de Zhong

Om jou de beste acupunctuurbehandeling te bieden, heb ik mij aangesloten bij de Zhong. Pas als jij je op je gemak voelt, en een goede kwaliteitsdienstverlening krijgt, hebben de behandelingen het meeste effect.

Acupunctuur Mijdrecht wordt vergoed

Voor de behandelingen acupunctuur kun je vanuit de aanvullende zorgverzekering een vergoeding aanvragen. Kijk dus even welke vergoeding jouw zorgverzekering biedt. Meer over mijn tarief lees je hier.

Acupunctuur Mijdrecht een natuurlijke oplossing bij klachten

Hoewel acupunctuur onderdeel is van de alternatieve geneeswijzen heeft de kracht van deze vorm behandeling zich inmiddels bewezen. De resultaten worden steeds meer ondersteund door de WHO (World Health Organisation). Zelfs reguliere artsen en ziekenhuizen passen acupunctuur steeds meer toe als toevoeging op de reguliere behandelingsmethoden.

Neem gerust even contact op met

Vul mijn contactformulier in of bel me als je vragen hebt. Ik heb zelden een wachtlijst, dus je kunt snel bij mij terecht en we gaan dan ook snel starten met de behandeling. Bekijk ook eens mijn complete overzicht van klachten die ik met behulp van acupunctuur kan behandelen. Je kunt in mijn praktijk in Mijdrecht ook een afspraak maken voor cosmetische acupunctuur.