Ervaringen van mijn cliënten

De afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk cliënten geholpen bij de meest uiteenlopende klachten. Hieronder lees je hun ervaringen:

Ik was verrast door het effect van de behandeling
“De behandelingen bij Samgis waren voor mij een eerste kennismaking met acupunctuur. Ik was verrast door het effect van de behandeling; de stromen die het in gang zet en diepe ontspanning die het me later opleverde, doen me goed. Ik had veel last van stress en onrustige gevoelens van spanning. Door een combinatie van cupping en acupunctuur voelde ik de rust in mijn lichaam terugkeren. Het heeft mij veel meer geholpen dan ik had verwacht/”
Marloes

Ik laat mij graag nog eens door haar behandelen!
“Wat ik prettig vond bij Samgis is dat ze veel tijd nam om door het stellen van vragen de echte oorzaken van mijn klachten te achterhalen. Bij mij was sprake van een halfzijdige gezichtsverlamming als gevolg van een operatie aan een tumor in mijn hersenen. Hierdoor kon één van mijn ogen niet meer goed sluiten en was mijn gezicht scheef. Door de cosmetische acupunctuur kon ik mijn oog weer normaal sluiten en leken mijn gezichtsspieren beter te functioneren. Ik ben heel blij met het resultaat Ik laat mij graag nog eens door haar behandelen!”
Thea

Mijn klachten zijn aanzienlijk minder
“Ik heb al jaren veel last van migraine. Samgis past een bijzondere vorm van acupunctuur toe waarbij de naalden vooral in de hoofdhuid worden geplaatst. Mijn klachten zijn niet helemaal weg, maar wel aanzienlijk minder. Dit lukte niet meteen, maar wel na enkele behandelingen. Ik ben er weer!”
Ben

Ze is erg toegankelijk
“De behandeling van Samgis kenmerkt zich door inhoudelijke en diepe kennis van acupunctuur en persoonlijke interesse voor de cliënt. Zij neemt de tijd en stelt veel vragen om het klachtenpatroon goed in kaart te brengen. Als acupuncturist is ze erg toegankelijk en besteed ze veel tijd aan allerlei klachten. Ik had last van een vervelende vorm van darmincontinentie, waarbij ik regelmatig kleine hoeveelheden ontlasting verloor. Na een aantal behandelingen was ik daar nagenoeg van verlost.
Wietze

Acupunctuur gaf mij heel veel verlichting
“Wat ik in Samgis waardeer is dat zij steeds zoekt naar wat je nodig hebt op het moment dat je bij haar binnenstapt. Omdat Samgis over veel soorten behandelmethoden/therapieën beschikt kan zij ook veel soorten behandelingen/ondersteuning inzetten.
Ik had last van een bekende klacht: een carpaal tunnelsyndrroom, waarbij zenuwen in je onderarm en pols bekneld zitten en veel pijn veroorzaken. De oorzaak kon niet worden weggenomen, maar de behandelingen met acupunctuur gaf mij heel veel verlichting tot het moment dat ik kon worden geopereerd. Hiervoor ben ik ook doorverwezen.”
Johan

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.